Act.IL

In een tijd van sterk toenemend anti-semitisme, de ontkenning van het bestaansrecht en de roep tot delegitimisering van de staat Israël, de oproepen tot boycotten (BDS e.d.) van Israëlische producten wordt het tijd om niet langer werkeloos toe te zien en een duidelijk tegengeluid te laten horen. De moderne communicatiemiddelen in deze tijd kunnen daarbij tot steun zijn om zich aan te sluiten bij een internationale gemeenschap als Act.IL. Het volgende videofragment geeft ons een indruk daarvan:

De jongere generatie zijn steeds minder vaak geabonneerd op een krant, kijken steeds minder tv, maar zijn vooral actief op internet en ook voor steeds meer ouderen geldt dat. Elke twee minuten wordt er via internet een leugen verspreid over Israël.

Maar je kunt hieraan een eind maken en de conversatie gaan beïnvloeden Kom in contact met ACT.IL, een aanvankelijk studenten initiatief, een snelle en efficiënte manier om Israël online te verdedigen:

http://www.4il.org.il/eng/

Download de app Act.IL vanuit de AppStore (Apple: iOS op iPhon of iPad) of Google Play (Google: Android op mobile phone of tablet)